MENU

About

Na mijn studie journalistiek kreeg ik een baan als redacteur bij het tijdschrift LINDA. Omdat ik me niet altijd de tijd gunde om een gezonde maaltijd te bereiden, hing ik zo’n beetje van de stoommaaltijden en diepvriespizza’s aan elkaar. Een tekst schreef ik het lekkerst met een pak koekjes onder handbereik. Of een zak Harlekijntjes.

Natuurlijk bleef dat niet zonder gevolgen. Omdat ik graag fit en slank wilde zijn volgde ik elk dieet dat er maar bestond. Zodat ik daarna zeker wist: dít werkt niet. 

Ik verdiepte me in gezonde voeding en nam een hond. In no time was ik weer happy met mijn lijf. En wist ik: er is maar één manier om slank, fit en gezond te zijn en dat is een gevarieerd en gezond eetpatroon te volgen en voldoende te bewegen. Levenslang.

Nooit meer op dieet

Ik volgde de afgelopen jaren meerdere voedingsopleidingen en help nu anderen om (ook) weer lekker in hun vel te komen. Want gezond eten klinkt eenvouding, maar in de praktijk blijkt het enorm lastig om hier zelf een weg in te vinden. Overal lees je verschillende visies over voeding. En ook de schappen van de supermarkt liggen vol producten die gezond lijken, maar dat niet zijn. Als jij ook door de bomen het bos niet meer ziet, help ik je graag verder. Eigenlijk is het allemaal niet zo heel erg ingewikkeld. Je hebt waaschijnlijk net even dat duwtje in de juiste richting nodig.

Fit en fris

Als gecertificeerd gewichtsconsulent en voedingsdeskundige sta ik niet achter strenge diëten, pillen of poeders. Wél zorg ik voor een voedingsschema dat bestaat uit lekkere en gezonde voeding met voldoende voedingsstoffen. Onbewerkte voeding, dus koken zonder pakjes en zakjes. Ik leer je gezonde producten en gerechten te kiezen die goed voor je zijn. 

Omdat perfectie niet bestaat, ook niet in je voeding, leer ik je de 80/20-regel. Die staat voor 80% gezond eten en 20% minder gezonde voeding. Het is immers niet vol te houden om 100% gezond te eten en te leven. Door af en toe iets ongezonds toe te voegen aan je voedingsschema, is het makkelijker om je einddoel te behalen en gemotiveerd te blijven. Ik help je met het vinden van de juiste balans.

Op deze site vind je alvast een aantal lekkere, pure en simpele recepten die je wellicht inspireren om gezonder te gaan ontbijten, lunchen of dineren. Jouw droomfiguur, nooit meer jojoën, elke dag fit en fris je bed uitkomen; het ligt allemaal binnen handbereik. Kun je wel wat hulp gebruiken? Maak dan snel een afspraak.