MENU

Gepofte bieten met peer en rucola

Gepofte bieten met peer en rucola

Benodigdheden (voor 2 personen):

2 rode bieten, geschild

1 peer

30 gram rucola

100 gram geitenkaas

2 eetlepels olijfolie

1 eetlepel balsamicoazijn

versgemalen zwarte peper

zeezout

 

Werkwijze:

Besprenkel de bieten met 1 eetlepel olijfolie en bestrooi met peper en zout. Verpak ze in aluminiumfolie en leg ze 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. Snijd vervolgens de geitenkaas en de peer in blokjes en was de rucola. Haal de bieten uit de oven. Wacht tot ze zijn afgekoeld en snijd ze in blokjes. Haal ze door het mengsel van olijfolie (1 eetlepel), balsamicoazijn (1 eetlepel), peper en zout. Vermeng ten slotte met de peer, kaas en rucola en klaar is je salade.