MENU

Pasta met gebakken bloemkool

 

Benodigdheden (voor 4 personen):

Bloemkool

150 gram rozijnen

200 gram ongepelde pistachenoten

400 gram tagliatelle

Scheutje olijfolie

Klontje roomboter

Werkwijze:

Laat de rozijnen even wellen in warm water en giet af door een zeef. De pistachenoten pellen en grof hakken. Breek de bloemkool in rozen en snijd vervolgens in plakken. Stoom de bloemkool tien minuten. Verhit de olie en boter in een andere pan en bak hierin vervolgens de bloemkool in circa 15 minuten lichtbruin en gaar. Kook intussen de pasta en giet af. Meng alles en verdeel over de borden. Eventueel bestrooien met een klein beetje Parmezaanse kaas.

Benodigdheden (voor 4 personen):

Bloemkool

150 gram rozijnen

200 gram ongepelde pistachenoten

400 gram tagliatelle

Scheutje olijfolie

Klontje roomboter

Werkwijze:

Laat de rozijnen even wellen in warm water en giet af door een zeef. De pistachenoten pellen en grof hakken. Breek de bloemkool in rozen en snijd vervolgens in plakken. Stoom de bloemkool tien minuten. Verhit de olie en boter in een andere pan en bak hierin vervolgens de bloemkool in circa 15 minuten lichtbruin en gaar. Kook intussen de pasta en giet af. Meng alles en verdeel over de borden. Eventueel bestrooien met een klein beetje Parmezaanse kaas.