MENU

ABOUT ME

Na mijn studie journalistiek kreeg ik een baan als redacteur bij het tijdschrift LINDA. Omdat ik me niet altijd de tijd gunde om een gezonde maaltijd te bereiden, hing ik zo’n beetje van de stoommaaltijden en diepvriespizza’s aan elkaar. Een tekst schreef ik het lekkerst met een pak koekjes onder handbereik. Of een zak Harlekijntjes.

Natuurlijk bleef dat niet zonder gevolgen. Omdat ik graag slanker wilde zijn dan ik was, volgde ik regelmatig een dieet. Net zolang totdat ik zeker wist: dít werkt niet. 

Nooit meer op dieet

Tijdens mijn voedingsopleidingen leerde ik hoe het wel moest en nu help ik anderen om (ook) weer lekker in hun vel te komen. Jouw droomfiguur, nooit meer jojoën, elke dag fit en fris je bed uitkomen; het ligt allemaal binnen handbereik. Eigenlijk is het allemaal niet zo heel erg ingewikkeld. Je hebt waarschijnlijk net even dat duwtje in de juiste richting nodig.

Missie: gezonde scholen

In opdracht van de gemeente Ede ondersteun ik sinds 2019 basisscholen die een gezond voedingsbeleid willen introduceren op school. Slechts 4 op de 10 jonge kinderen in Nederland eten genoeg groente en fruit. School is een plek waar kinderen veel tijd doorbrengen. Als ze daar een gezonde basis meekrijgen en leren dat water drinken heel gewoon is, dat om 10 uur groente of fruit eten de gewoonste zaak van de wereld is en dat snoep, koek en chips niet in een lunchtrommel thuishoren, helpen we ze daar enorm bij.

Wil je weten of we ook iets voor de school van jouw kinderen kunnen betekenen, neem dan vooral contact met me op.