MENU

Filosofie

Om je beter te voelen, hoef je niet perfect te eten. Alleen beter. Wil je graag afvallen of kun je wel wat meer energie gebruiken? Zorg dan beter voor je lijf. Geef het de brandstof die het nodig heeft om goed te functioneren en je lichaam ziet dat ene frietje, stuk taart of wijntje echt wel door de vingers.

Zodra je je lichaam geeft wat het nodig heeft, geeft het jou de energie die je zo goed kunt gebruiken. Met als bonus een mooi lichaamsgewicht waarvoor je jezelf niet hoeft af te beulen in de sportschool. Regelmatig bewegen is voldoende.

Gezond eten en je goed voelen is voor iedereen bereikbaar, maar niet altijd vanzelfsprekend. Voeding heeft de afgelopen eeuw een revolutie doorgemaakt. Werd het honderd jaar geleden nog zelf verbouwd of gekocht bij boer of bakker, tegenwoordig is alles in de supermarkt te vinden. Het is begrijpelijk dat weinig mensen nog weten wat goede, juiste, eerlijke, natuurlijke voeding is.

Mag ik nu wel of geen brood eten? En hoe zit het met suiker? Moet ik aan de ahornsiroop of is dat ene klontje in de koffie geen probleem? Mag ik überhaupt nog wel koffie? In mijn praktijk help ik mensen op een praktische en inspirerende manier met de stap naar een gezonde levensstijl. En ik zal alvast iets verklappen: je mag ALLES eten. We gaan alleen samen op zoek naar een goede balans.