MENU

Werkwijze

Ik coach je bij het vinden van een nieuwe, gezonde levensstijl waar je de rest van je leven wat aan hebt. Bij het samenstellen van een persoonlijk voedingsplan kijk ik naar wat je nu eet en wat er anders zou kunnen. Soms zijn enkele kleine veranderingen in je eetpatroon al voldoende voor resultaat. In een uitgebreid voedingsschema zet ik voor je op een rij wat je het beste kunt eten. Daarnaast ontvang je makkelijke recepten en krijg je bijvoorbeeld tips hoe je voortaan om kunt gaan met lastige situaties zoals etentjes, verjaardagen en BBQ's. Ik help je met het aanbrengen van structuur en geef je tips rondom de voorbereidingen van je maaltijden.

Bij een gezonde levenstijl hoort bewegen. Omdat bewegen en voeding niet los van elkaar gezien kunnen worden, help ik je met het zoeken naar vormen van lichaamsbeweging die je leuk vindt en die je gemakkelijk in kunt passen in je leven. Als je meer gaat bewegen, zul je zien dat makkelijker in een positieve flow terechtkomt en blijft.

Samen kijken we naar jouw persoonlijke doelstellingen zodat we helder krijgen waar je de komende periode aan gaat werken. Hierbij houd ik rekening met jouw leefstijl, wensen en mogelijkheden. Als jouw Personal Food Coach ben ik er voor je met adviezen, handvatten en een steuntje in de rug om jouw nieuwe levensstijl vol te houden. Deze keer gaat het je lukken!