Benodigdheden (voor 4 personen):
Bloemkool
150 gram rozijnen
200 gram ongepelde pistachenoten
400 gram tagliatelle
Scheutje olijfolie
Klontje roomboter
Werkwijze:
Laat de rozijnen even wellen in warm water en giet af door een zeef. De pistachenoten pellen en grof hakken. Breek de bloemkool in rozen en snijd vervolgens in plakken. Stoom de bloemkool tien minuten. Verhit de olie en boter in een andere pan en bak hierin vervolgens de bloemkool in circa 15 minuten lichtbruin en gaar. Kook intussen de pasta en giet af. Meng alles en verdeel over de borden. Eventueel bestrooien met een klein beetje Parmezaanse kaas.
Benodigdheden (voor 4 personen):
Bloemkool
150 gram rozijnen
200 gram ongepelde pistachenoten
400 gram tagliatelle
Scheutje olijfolie
Klontje roomboter
Werkwijze:
Laat de rozijnen even wellen in warm water en giet af door een zeef. De pistachenoten pellen en grof hakken. Breek de bloemkool in rozen en snijd vervolgens in plakken. Stoom de bloemkool tien minuten. Verhit de olie en boter in een andere pan en bak hierin vervolgens de bloemkool in circa 15 minuten lichtbruin en gaar. Kook intussen de pasta en giet af. Meng alles en verdeel over de borden. Eventueel bestrooien met een klein beetje Parmezaanse kaas.